keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Termiitti IN DA HOUSE!

Nyt tuli stoppi meikäläisen huonekalushoppailulle.

Meil on matafakin termiittejä.

Huomasin ekalla viikolla et meil kävelee keittiönpöydällä ( se ruma ja tän talon omistajan omistama, koska tää on "kalustettu" vuokrakämppä...... ..... ..... pliis) semmosia super pieniä ja vaaleenruskeita/läpikuultavia muurahaisia. Mietin heti et onkohan nää termiittejä. Ja rupesin googlailee, mut ei mikään googlen kuva antanu mulle kuvaa just näistä ötököistä, joten kelasin et nää on jotain muurahaisia. Sitku löysin niitä hukkuneena mun mehulasiin, mikä oli jääny keittiönpöydälle ni päätin et joo on nää muurahaisia, ku on nii sokerin perään, eikä mistään löytyny mitään sahanpurukasoja ja ötököitä löyty sieltä täältä pari.

No sit Mauri kerto et meiän naapurilla, joka vuokraa meille sitä pesukonetta on termiittejä ja sillä on seinässä ihan sellanen paksu ruskee rata mitä ne termiitit kulkee ni kelasin et ei jumalauta ne on salee meilläki termiittejä. Mut en silti ollu viel varma ja sit tuli kaikki paperisodat ja stressiä jonka takia riideltiin ihan tyhmistä jutuista aika paljon ni unohdin koko jutun.

Yks aamu kävin pesee hampaat ja katoin et mitä helvettiä miks näit ökköjä on mun lavuaarissa. Katoin et ne tulee peilin takaa (meiän kämpän ainoo peili, ei paljoo pysty ottaa Outfit Of The Day kuvia) raotin peliä ja sen takana on kaks koloa, missä on luultavasti ollu joskus roikkumassa joku wc kaappi ja niistä tuli ökköjä sisään. Tapoin kaikki ja ruiskin jotain supervahvaa lattianpesukamaa sinne sisään. Eikä niitä muuten oo ollu sen jälkeen.

Sit olin laittamassa aamupalaa ja otin itelleni voiveitsen laatikosta ja katoin et TÄÄLLÄKI NIITÄ ON! Vaan ehkä joku kolme. Tapoin ne kaikki ja rupesin kattoo et mistä nää oikein tulee.

Allaskaappi. Tuo kostea ja huokealla laaduttomalla lastupuulevyllä tehty huonekalu. No jo löyty sahanpurua ja tajusin et reiät ton kaapin seinässä on luultavasti termiittien tekemiä, eikä omistajan hakkaamia reikiä viemäriputken saamiseks seinästä läpi. Noi reiät ei oo siis kasvanu yhtään ainakaan, ku silmämääräsesti kattoo, siitä ku Mauri tänne muutti.

Voi jumalauta.

Sanoin Maurille et nyt kerrotaan omistajalle ja se saa jotain tälle asialle tehdä. Vaikkei meil tosiaan niitä ökköjä oo paljoon, ne ei mua ällötä, koska ne on n. 1mm pitkiä heikkoja otuksia mitkä saa peukalotervehdyksen meikältä sillontällön, mut en haluu et noi leviää.

Täällä ei vuokranantaja oo missään vastuussa vuokraamastaa asunnosta. Jos halutaan ököistä eroon ni me maksetaan tuholaistorjunta itse. Raivostuttaaks tää ketää muuta niin paljon ku mua???

Sit päätin et soitetaan tuholaistorjujalle ja se saa myrkyttää noi peelot.

Sit päätin et EIKÄ SOITETA! Minä en tähän kämppään investoi yhtään ylimäärästä, ei kuulu mulle ei ole mun oma asunto. Päätettiin et ostetaan vaan jotain myrkkyä ja myrkytetään toi allaskaappi, kun ei niitä muualta löydy, enkä osta tänne enää yhtään mitään tavaraa vaan investoin sit siihen kämppään mikä ostetaan.

Meiän kämpässä ei oo mitään pesää, en ainakaan usko, ku noita on niin vähän ja meil ei oo mitään sellasta pimeetä aluetta jonkun takana mihin ne pesät yleensä rakentaa. Tyypit tulee meille jonkun muun asunnosta, joten mä voin elää tän asian kanssa.

Ja googlailin vähän lisää ja selvis et toi on joku tommonen lajike, mikä ei tee tuhoa sekunneissa, ei pääse käsitellyn täyspuun sisään, ei tuhoo sähköjohtoja tai syö seteleitä. Eli ei agressiivinen lajike. Plus et ku suihkutan tota lattian pesuainetta niitten alueelle ni ne pysyy hetken poissa.

Et tää ei mun maailmaa kaada.

Aatelkaa miten karaistunu mä jo oon.

Mut miten ei oo vuokranantajalla mitään vastuuta mistään! Tää on niinku niin nurinkurin maa Suomeen verrattuna ja lupaan etten valita enää mistään tyhmästä ku tuun siellä käymään.

Plus noi on syöny tota tiskiallaskaappia senverta et toi tulee romahtamaan joku kaunis päivä ja se on musta ihan oikein sille omistajalle, ku ei meillä ollu täällä ees verhotankoja.

Ainaki oppii tässä asuessa et mitä pitää kattoa, kun omaa ostaa! Virheistä voittoon!

Nytki, ku otin kuvia teille tuhoista ni löysin 3 termiittiä haahuilemasta tosta tiskialtaasta.


Onks nää termiittien tuhoja?

2 kommenttia:

 1. OMG!!! Australiassa torakoita tuli joka helevetin rei'istä keittiöissä. Kaikkeen tottuu. Ehkä... Sellaiset super killer ötököntapposuihkeet on ihan jees. ��

  Mita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP! Ostettiin jotain ihan jäätävää myrkkyä, ni nyt ei oo vähääaikaa näkyny! Meil ei viel onneks oo torakoita. Katotaan sit kesällä xD

   Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)