keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Myrskyisä lokakuu

Tuli kylmä.
Okei tääl oli tosiaan myrskyjä. Ja ne ei ollukkaa ihan mitään pikkumyräköitä.
Joissain rantakylissä autot huuhtoutu mereen hyökyaaltojen seurauksena ja johtoja on vieläki katki vähän siellä täällä. Ilma on nyt viikon ollu outo. Aamulla on tosikuuma ja sataa, sit kirkastuu ja sit yhtäkkiä onki ihan harmaata ja rupee tuulee ja ihan yhtäkkiä saattaa ollakki rajuilma päänpäällä. Meillä kävi vähän näin ku viimeks käytiin käppäilemässä tuol biitsil.

En yhtään tajunnu et olis ehkä vähän pitänykki pelätä sitä hullua ukkosmyrkyä. Noo nää on näitä.

Ei oo mun ottama.
Ens kerralla meen kyl ulos kameran kanssa, koska haluun kuvia salamoista.

Jokaisen myrskyn jälkeen on hauska mennä rannalle, koska se on aina eri näkönen. Hiekkadyynit on ihan erilaisia ja nousuvesi on joko rakentanu uusia valleja tai romauttanu vanhoja valleja. 

Joku komee.
Nyt tän myrskyn jälkeen oli niin matala laskuvesi et päästiin kävelemään toiselle puolelle rantaa!


Sori mä nyt laittelen näitä kuvia, ku äiti pyys. Ja kerranki mul oli kamera mukana. Ja sit yks mies tuli sanoo mulle et hei "Ei oo kauheen kiva kantaa kallista kameraa kaikkien nähtävissä"

Niiku. Laukustako mä niitä kuvia otan. Siks mul on matkavakuutus jos mut ryöstetään.
Mauriki oli vähän sillee et what. Tääl on poliiseja jokapaikassa.

Rannan ravintolat. Huippukalliita.Uskokaa tai älkää mut vesi saattaa nousta noitten tukipilarien korkeudelle.Ja joskus tosta laiturilta kävelet suoraan mereen.
Nyt lokakuussa on ollaan oltu vähän enemmän erakkoina kotona, ku tosiaan kokoajan sataa. Tänäänki oli tarkotus mennä ostaa mulle leivontakulhoja ja yleiskone et voin ruveta vihdoin leipomaan. On oikeesti vähän vierotusoireita ja katon youtubesta ja Instagramista ihan liikaa leipomisvideoita. Mutta tuolla siis sataa ja ukkostaa ni en pelkän sateenvarjon voimalla lähe ulos hihhuloimaan.


Oli myös tarkotus käydä ostaa tuuletin, ku yötki on jo tosi lämpimiä ja sit jos tekee ruokaa ni kyllä hiki liikkuu. Mauri myös sano et ne saatetaan myydä loppuun ja sekös olis kiva!!
Onneks makkarin katossa on tuuletin.
Äiti tosiaan sano et se haluu enemmän kuvia. Vähän meiän pihasta ja kaupoista missä käydään ja sit sieltä keskustasta ni mä nyt yritän ryhdistäytyä ja kantaa tota kameraa enemmän mukana ni saan äidin toiveet toteutettua..

Yhtäkkiä tuliki myräkkä ja lifeguardit tuli laittaa liput ylös et ei uimista


P.s Ilma muuttu just punaseks. What.


2 kommenttia:

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)