perjantai 7. lokakuuta 2016

Järjettömyyksien lista part I

Tiesin mihin tulin, kun tänne eksyin, mutta en kuitenkaan tienny yhtään mihin tulin, kun tänne eksyin.

Oon aika varma et näit tarinoita tulee lisää ni siks part I.


Meil oli yks viikko 3-4 päivää netti poikki. Meil oli samalla viikolla ihan jäätävä myrsky, joka katko kaapeleita sekä puhelin- ja sähköpylväitä. Tottakai luulin et siks meiän netti ei toiminu et jossain jotain vikaa, mut et asia korjaantuu kyllä.
No seuraavaan iltaan mennessä ei ollu vielkään netti takasin ja netti on aika kriittinen juttu meikäläiselle, ku ei meillä oo edes telkkaria ja oon päivät yksin kotona, eikä vielä oo niin kivat kelit et jaksaisin olla rannalla tuntia kauempaa.
Mauri sit soitti heti aamusta, et ei toimi netti voitteko nettifirma auttaa. Sieltä neuvottiin tyyliin, että oletko kokeillut käynnistää laitteet uudelleen, johdot pois seinältä jne jne jne jne jne. Kaikki oltiin kokeiltu ja kokeiltiin uudelleen ja ei toimi. No korjaajamies luvattiin sit parin päivän päähän.

Korjaajamies sitten, kun saapui ja korjas 2 tuntia meiän nettiä ja sai sen toimimaan kertoi mistä tämä toimimattomuus johtui. Ja siis. Ei mee mun ymmärrykseen.
Sähkömiehet, jotka oli korjaillu myrskyn jälkiä meidän kadulla, oli repiny kaikki kaapelit ja johdot pylväistä ja seinistä maahan, korjannut omat sähkökaapelinsa ja jättäny loput johdot maahan.. .. ..
MITÄ!! Kuka hoitaa asiat näin. Siellä se meidän nettikaapeli oli 4 päivää lojunnu maassa ja autot ajeli sen yli ja ihmiset käveli päältä. Ei mikää ihme ettei toiminu, eikä sitä kaapelia voinu käyttää enää uudelleen, kun se oli tuhottu.
Nettimies sano et tää sähköfirma on kaikkein tunnetuin nettimiesten ja muiden keskuudessa just tämmösten takia. Ja heidän äidit vielä tunnetumpia (heitti tähän jonkun motherfucker/sons of a bitches vitsin portugaliks, jota Mauri ei osannu selittää).

Okei sit seuraava tarina.

Odoteltiin postia, niitä julisteita mitkä lähetin Suomesta melkein kuukaus sitten. Yks päivä istuttiin aamulla Maurin kanssa parvekkeella ja katottiin et joku mies vie meiän respaan samannäköistä postipakettia, kun se jonka mä lähetin. Mies hakkaa respan ovea, koska postit menee sinne. Ei aukee. Kukaan ei oo paikalla ja mies lähtee pois meiän paketin kanssa.
Kysyin sit Maurilta et eiks ton respan pitäis olla auki? "Joo mut toi nainen joka on siellä töissä, on tän talon omistajan vaimo ni ei sen tarvii olla tääl jos se ei haluu." .. Niinku what ???? en kestä.
Saatiin paketti seuraavana päivänä.
Ei oo vieläkää seinällä, ku en oo saanu aikaseks hommattuu kehyksiä.
Tää seuraava ei käyny meille vaan naapurille.

Se oli just muuttanu tänne ja asentanu pesukoneensa tonne pesutilaan. Ei osannu ite laittaa putkia oikein, joten joku muu autto sitä.
Yks päivä ku naapuri oli menossa pesee pyykkiä niin joku oli pölliny sen putken siitä koneesta omaan koneeseensa. Oli pölliny sen putken siihen viereiseen koneeseen. Nainen ei edelleenkään osannu asentaa putkea ite ja kysyi talonmieheltä voisko se tehä sen ja kyllähän paikallinen Seppo Taalasmaa teki. Kuukauden päästä. Kun soitettiin 3 kertaa et KAUANKO PITÄÄ ODOTELLA??
Kuka pöllii toisen putken..
Täs on tää meiän "pesutupa" 
Täällä päällystetään kaasupullot, vesisäiliöt ja pesukoneet. hahahah

Kauppareissut on aina mulle ihan yhtä tuskaa (olenhan alan ammattilainen heh heh).
Kassatädit on tääl NIIIIN HITAITA! Ihan sama onks kassalla meiän lisäks yks vai sata ihmistä silti kestää aina ihan saatanan kauan. Koska kassamuijat pakkaa asiakkaan ostokset samalla, kun flegmaattisesti ettii viivakoodeja. Ei oo liukuhihnoja eikä kahta aluetta mihin ruuat työnnetään. Ja muovipussitkin on sellasia hedelmäpusseja, joka kantaa yhen maitopurkin ja silti menee rikki. Pakkaamisessa menee siis ikuisuus. Onneks me kannetaan kamat aina kotiin repuissa, silti noita turhia pusseja on kämppä täynnä.
Onneks mennään jouluna Pelotakseen ni ei tarvi ite käydä 50 asteen helteessä kaupassa.
Eikä nää kassat oo siis ne jotka saa mut raivonpartaalle vaan se, että ihmiset yleisesti ei osaa liikennesääntöjä täällä! Must Suomessa porukka kävelee oikeella ja tulee takasin vasemmalla, niinku autoillessa! Täällä porukka poukkoilee, ei väistä, ei kunnioita yhtään sitä etten haluu koskee ihmisiin ku ne kävelee mun ohi ja sit lisäät tähän viel kauppakärryt ruokakaupassa. Voi hyvä helvetti.
Ainii ja niitä ruokakärryjä on jokapaikassa, niitä ei viedä omalle paikalleen, kun on valmis VAAN NE JÄTETÄÄN SIIHEN JONOON MISSÄ MINÄ JONOTAN ETTÄ PÄÄSEN MAKSAA! Mitä täällä tapahtuu.
Mun pitää vaan opetella tähän hitauteen ja siihen et oikeesti ei ees oo mikään kiire.
Siinä teille vesimelooneja. Tääl myydään erikseen "Monsterimelooneja" jotka on varmaa 20 kiloo hahaha
Kuka pöllii toisen putken??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)