maanantai 10. lokakuuta 2016

Pizzaperjantai

Tää viikonloppu on ollu kyl yhtä juhlaa. (Eka teksti realiajassa woohooo!)

Paikallista Favela kukkulaa.

Meil on Marankaa perjantaisin mättöpäivä, et vedetään kaikkee herkkuu mitä kitaamme saadaan. Tääl on tää mättöruoka meinaa niin hyvää et on pakko rajottaa se yhteen päivään ettei paisuta.
Täs on edellisen perjantain mättöhodarit. 3euroo.

Mentiin sit perjantaina illalla Floripan keskustaan, ku Maurilla oli joku iltakokous koululla ja kelattiin et sen jälkee on hyvä kittaa sapuskaa naamariin.

Mäki muuten osallistuin siihen kokoukseen, ku se pidettiin siinä aulassa. Must on hauska kuunnella ku ihmistet keskustelee portugaliks, koska se melkeinpä poikkeuksetta kuulostaa siltä et käynnissä olis hirvee riita. Hahahahha.

Maurin pomo käsitteli keskustelussa nämä asiat: Kurssikirjat muuttuu ja niitä on vähemmän, että keretään keskittymään yhteen alueeseen kauemmin ja oppilaat oppii paremmin, koska oppilaita on paljon lopettanu motivaation puutteen takia, koska ne makaa mieluummin rannalla, kun on koulussa ( minkä ymmärrän kyl ).
Koulu tarjoaa yhden opetuskurssin opettajille, onko kiinnostuneita? Ja sit oli keskustelua vaikeista oppilaista. (mm yks mummo joka on melkein kuuro ja tosi ilkee) Ja sit tietty oli keskustelua puolin ja toisin, kuten normaalisti keskusteluun yleensä kuuluu.

Ja tää keskustelu mun korvaan kuulosti tältä: TE SAATANAN LUUSERIT ETTEKÖ TE OSAA MITÄÄN! NYT VIIMEAIKOINA ON NIIN MONI OPPILAS LOPETTANU JA KUKAAN EI TEE LÄKSYJÄ JA SE ON TEIÄN VIKA! ETTE OSAA MITÄÄN JUMALAUTA!
Ja sit opettajien sanomiset kuulosti musta tältä: ÄLÄ SAATANA MEITÄ SYYTÄ KU YKSKI MUMMO ON KUURO! (sit täs välissä kaikki rupes nauraa kyyneleet silmissä ja kelasin et mitä tääl tapahtuu eiks nää ookkaa vihasia toisilleen???) OPPILAAT ON LAISKOJA PASKOJA JA SINÄHÄN SE POMO OLET PEREHDYTÄ MEIÄT KUNNOLLA JUMALAUTA!
Mä siis ymmärsin tästä keskustelusta muutamia juttuja ja sit käänsin ne raivoks.

Siis tietenkään KUKAAN ei sanonu mitään noista, mut nää huutaa toisilleen ja vaikuttaa aggressiivisilta ku keskustelee. Tai siis mun korvaan se kuulostaa huutamiselta, mut nää myös nauraa huutaen et. 

Anyways kokouksen jälkeen lähettiin ettii jotain mestaa mis syödää. Mauri halus semmoseen speciaali pizzapaikkaan, mikä on vähän ku RAX eli syöt niin paljon pizzaa, ku haluut mut erona et täällä tullaan sun pöytään tarjottimen kanssa ja kysytään,että saisiko olla pizzaa ranskalaisilla?

Löydettiin sit tämmönen mesta, erona et meiän piti aina tilaa et mitä pizzaa halutaan syödä ja se tuotiin pöytään. Tilattiin yhteensä 4 pizzaa, joissa oli yhteensä 8 eri täytettä.
Oikee oli hieno ravintola, tarjoilijoillaki oli puku päällä.
Vasemmalla: Kinkkua, kermaa, maissia. Oikeella: 4 juustoa. mmmmmmmm.

Vasemmalla: Kinkkua ja ananasta. Oikeella: Kanakermakastiketta ja mini sipsejä. Tää oli mun lemppari.

Vasemmalla: Parsakaali, herne, sipuli, joku erilainen kinkku, kananmuna. Oikeella: Pekoni, kinkku, kalkkuna, sieni 
Edessä: Tonnikala, sipuli ja tuolla takana kanansydän. En sitä kyl syöny.
Ei jaksettu syödä enempää, otettiin vaan jälkkärijädet ja lähettiin. Oli tosihyvää. Syötiin liikaa ja tää oli 6euroo per naama eli 30realia. Mikä on täällä edullinen "buffa"hinta. Plus sit juomat. Mut tänne mennään kyl uusiks. Oltiin niin täynnä ettei siirrytty jälkkäripizzoihin sit ollenkaan.

Tuol oli tosi mukava tarjoilija, se höpötteli kaikkea ja kyseli et mistä oon ja MIKS SÄ TÄNNE MUUTIT HULLU??? Kaikki kysyy samaa.

Lauantaina meiät sit kutsuttiin yhtiin grillibileisiin, mitkä Maurin opettajakaveri piti. Oon aina vähän varautunu valmiiks tämmösiin bileisiin, mistä en tunne ku Maurin, koska monesti se on menny niin et kukaan ei puhu mulle mitään, vaikka osaa, mutku ei vaan jaksa miettii englanniks ja Mauri sit palloilee ties missä ja mä vaan syön.

Mut näis bileis ei onneks käyny sillain ja mul oli ihan superhauskaa ja tuli taas niin monta absurdia tilannetta esille, et kirjotan noist bileist ihan oman tekstin.

2 kommenttia:

 1. xD Noi ruuat näyttää ja kuulostaa ihan liian hyviltä. Saa mun hernarilautasen häpeemään :( T: Äiti
  P.S Mulla on ikävä teidän naamoja livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun inspiraatio ruoanlaittoon on 0 tän kirjottamisen jälkeen. Hahahaha. No mun naaman näät kesällä ja Maurin ehkä sit sen jälkeen talvella :)

   Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)