maanantai 3. lokakuuta 2016

Loraus Lagoaa

Okei must tuntuu et vihdoin voin ruveta kohta kirjottelemaan näitä mun tarinoita tänne reaaliajassa.

Vikat pariviikkoa ei olla tehty oikeestaan yhtään mitään. On ollu tosi myrskyistä niin ulkona, kun meillä kotona. Heh heh. Oon ollu niin raivona noista paperisotkuista (joo sori oon nyt satakertaa tästäki maininnu) et ollaan molemmat oltu aika kireenä. Ja tunnelmaa vois leikata veitsellä, eikä kumpikaa oo oikein halunnu mennä mihinkään tai tehä mitään ihmeellistä.

Ostettiin keltanen hyllykkö keittiöön!
Se on niin kaunis ja TÄYTTÄ PUUTA!
Ja saatiin meiän uuni! Helou oikea ruoka!

Vielä ku oppis et missä asteissa ruuat tehää hahah


Käytiin Lagoalla shoppailemassa keittiökamoja, ostin pari leivontakulhoa (joista molemmat on jo rikki, toinen halkes ku kannoin siinä painavia meloneja ja toinen suli mikrossa, ku mauri lämmitti siinä suklaapoppareita hahahaha laatua laatua) vessaan naulakon, henkareita, kattiloita, pannuja, vuokia ja tämmöstä normaalia.

Mul oli hirvee jano ni käytiin hakee mulle supparista limpparia ja Mauri törmäs sen vanhaan koulukaveriin Pelotaksesta (WHAT??). Kävi ilmi et tää jäbä on asunu täällä kolme vuotta ja nyt tekee töitä turistien kanssa. Joten osas vähän englantia. Mauri oli ihan innoissaan et JES I HAVE NO FRIENDS HERE SO THIS IS AMAZING! Ja sit tää kaveri kerto et muuttaa syyskuun lopussa takas Pelotakseen, koska sai sieltä hyvän duunipaikan. Säästää siellä vähän rahaa ja lähtee reissaa. Hahaha vitsi mikä tuuri Maurilla.

No tää kaveri sit sano et hei tulkaa tänne perjantaina ni otan mun kaverin ja sen tyttöystävän mukaan! Ne puhuu englantia!

Mentiin sit perjantaina uusiks Lagoalle, aurinko paisto ja oli ihanaa.. 5 minuuttia. Sit alko myrsky ja mylväys, joka sit yhtäkkii loppu ja esiin tuli kaunein nouseva kuu vuorien takaa mitä oon IKINÄ nähny. Todella iso ja keltanen ja heijastus tyynellä järvellä! Istuin ihan lumoutuneena kuun voimasta ja kuuntelin Maurin kitaraa ja hoilottamista.
Meiän seuraan liitty yks Uruguaylainen (kirjotetaaks se noin), joka treenas siinä järven rannalla jonglööraamista ja yks hippi tuli kysyy et tiietäänkö kuka täällä möis kokaiinia, et miten sitä on niin vaikee löytää täältä. Ihan oikeesti random tyyppi tulee kysyy randomtyypeiltä et mistä täältä sais kokaiinia. Ja oon niin tottunu tän maan huumejuttuihin et tää ei ees yllättäny mua. Se yllätti mut et tää ei ees yllättäny mua hahha. Oon todellaki jo paikallinen.
Tää hippi tuli muuten viel myöhemmin kysyy meiltä et joko kysyin teiltä siitä kokaiinista...
Ihan oikeesti se oli iso ja keltanen xDDD

Anyway tää Maurin kaverin kaveri, jonka nimeä en muista, mut me kutsutaan sitä Espanjalaiseks, on ehkä yks maailman mukavimmista ihmisistä IKINÄ!

Heti ku nähtiin ni Espanjalainen rupes juttelee mulle ja kyselee kaikkea maasta taivaisiin ja must tuntu et oltiin oltu hyviä kavereita aina! Se kerto et on asunu 10 vuotta Espanjassa, koska sen äiti meni naimisiin englantilaisen kanssa, jonka takia muuttivat Brasiliasta Englantiin ja sieltä Espanjaan. Siks osas englantia niin hyvin ja siks oli sama huumorintaju ku mulla, koska oli asunu Euroopassa niin kauan. Niin ihme asiat täällä tekee mut onnelliseks. Siinä tyypissä yhdisty brasilialainen rentous ja Eurooppalainen ajatusmaailma (aika suuri yleistys, mut u know what I mean) ja toivon et musta tulee joskus sellanen, enkä oo ihan näin takakiree. Joudun nieleskelee aika paljon ettei mun kanssa eläminen olis pelkkää: "Ai miks tää menee näin, eihän täs oo mitään järkee, KUKA TÄN NYT KEKSI, ai mitennii tääl ei myydä tiskiharjoja, miksei tässä maassa tehä isoja karkkipusseja, MITEN JÄÄTELÖ VOI OLLA NOIN KALLISTA, kuka muka ostaa lommosia tomaatteja, miks näis kurkuissa on tämmösiä siemeniä, ai vaan turistit voi syödä tääl ravintoloissa, 50 REALII PIZZA, mitennii et tiiä paljon sun veroprossa on, miten tätä hiekkaa on JOKAPAIKASSA, ONKS TOI KUOLLU KALA, mikä tää on, mikä toi on, miten toi toimii, ootko nyt varma ettei toi uuni räjähdä, onks kaasu pois päältä, sammutitko kaasun, voitko kattoo samalla onks kaasu päällä, ootko ihan varma et sammutit kaasun, maksaakohan mun matkavakuutus jos talo räjähtää, miks sul on edelleen sisällä kengät jalassa.

Okei ehkä osan noista oon sanonu ääneen. Maailma on ihmeitä täynnä.

Se puisto jossa istuttiin oli yleisesti tiedossa oleva pilvipuisto, marihuana hais jokapaikassa.

Siis. Täällä on pilvi laitonta joo mut ketään ei kiinnosta jos sä poltat pilvee vaikka keskellä keskustaa. Toki se ei oo hyvien tapojen mukaista mut ketään ei kiinnosta niin kauan, ku sä et kasvata ja sä et myy, eikä välttämättä sillonkaan. No tällä maalla on vähän isompiaki ongelmia ku pilvi. Keskustassa kävelee aina joku vastaan joka on ihan kujalla tästä elämästä ja Mauri aina kertoo et "yeah there you see a crack user on left". Kun sä näät ihmisen joka on ihan kamoissa kävelevän sua vastaan räkäsissä vaatteissa ja niin poissa tästä maailmasta, käsi ojossa jos jollain olis pari kolikkoa, et sais lisää kamaa niin kyllä se maailmankatsomus väkisinkin muuttuu. Varsinkin, jos tää hahmo on lapsi. Niitäkin täällä näkee. Ei niin paljoa, kun muualla, mut näkee silti.

Kaikki polttaa tääl pilvee, ihan kaikki. Se et joku kysyy sulta et "Do you smoke?" Ei tarkota et haluutko röökin vaan et poltatko pilvee. Niin yleistä se on.

Kun Mauri etti meille kämppää niin joissain ilmotuksissa luki, että "Sisällä ei saa polttaa pilveä".

No se siitä. Espanjalainen sano et ollaan yhteyksissä ja grillataan joku viikonloppu, enkä malta odottaa! Ehkä mäki saan täältä kohta kaverin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)