sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Minä ja Mauri
Mulle esitettiin toive mistä kirjottaisin. Siitä miten minä ja Mauri tavattiin.

Alunperin kun rupesin blogia kirjottamaan niin perheellehän se oli tarkotettu, joten ei ollu tarvetta kirjottaa tästä ja myöhemmin ajattelin et ketä kiinnostaa, mutta kuulemma kiinnostaa!

Aattelin eka et annan Maurin kirjottaa tän tekstin, koska se muistaa enemmän yksityiskohtia, mut ei ollu ukko kauheen innoissaan tästä urakasta (:D)

Oli vuosi 2010 ja minä olin 19-vuotias neitokainen mustalla tukalla.


Menin internettiin semmoseen paikkaan kun Omegle. Siihen aikaan se oli semmonen chatti missä pysty nimettömänä jutella ihmisille ympäri maailman ja mä tykkäsin englannista ihan hirveesti ja halusin tietää muitten kulttuureista ja tavoista, joten paikka oli ihan ideaali.
Tutustutin myös mun pikkuveljen Oton tän nettisivun saloihin ja Otto oli sillon 12-vuotias innokas englannin oppija!
Nykyään tolla nettisivulla on myös mahollisuus webkameraan joten kikkeleitähän sieltä aika paljon näkee. Ei sillon kyllä.

Otto sit rupes juttelee yhen jenkkiläisen kanssa, joka kerto olevansa Missourista ja nimensä Donavan.
Siihen aikaan käytettiin vielä MSN messengeriä eli meseä. Otto vaihto meseosotteita Donavanin kanssa ja jatkovat juttelua siellä. Oltiin tällön mummolla molemmat.
Otto meni sit vessaan ja mä ryntäsin haukkana läppärille ja huomasin et Otolla oli mesekeskustelu auki jonku kanssa joka puhu englantia. Kerroin et Otto lähti johonki et tulee kohta takasin, täs on nyt Oton sisko Ronja et älä ihmettele ku Otto ei vastaa.

No sit ruvettiin juttelee ja selvis et Donavan on kans 19-vuotias.
Mesen profiilikuvana oli tämä.


Sanoin sit Donavanille et näytät vähän latinolta et onks sussa latinoverta? "Eeei ei oo" Sano "Donavan".

Me jatkettiin tätä mesessä ja sit myöhemmin ku mese lakkautti ittensä ni Skypessä juttelua koko vuosi. Samana vuonna löysin itelleni poikaystävän, jonka luulin olevan "The one" ja innoissani kerroin siitä "Donavanille" et mul on poikaystävä jee. Me juteltiin usein tosi pitkälle yöhön aikaeron takia.
Jälkeenpäin tajusin miten paljon vaivaa Maurin piti nähä oikeesti ylläpitääkseen tätä valhetta.
Olin tosi innoissani et tää tyyppi on jenkeistä ja seurattiin mm. lätkän MM-kisoja USA - SUOMI ja heiteltiin siitä kommentteja. Kyselin aina paljon kello on Missourissa ja paljon siel on asteita tai siis fahrenheittejä ja aina tuli vastaus ku apteekin hyllyltä.

Me juteltiin aina ku mahollista ni kameroitten kautta eikä kirjoittaen, joten joku saattaa miettiä et miten ihmeessä luulin brasilialaista jenkkiläiseks, et eiks muka aksentti jo paljasta?
Kuulisitte ku Mauri puhuu, aksentti on suoraan Hollywoodin leffoista. Ei yhen yhtä aksentti "virhettä" kuulu herran suusta.

Suunniteltiin et "Donavan" tulee Suomeen ja mitä tuliaisia haluun ja semmosta kaikkea jännää. Sitte 2011 "Donavan" kerto mulle tietyn päivän et tollon tulee Suomeen ja olin tosi innoissani. Mut sit yhtäkkiä ei "Donavanista" enää kuulunukkaa mitään.
Mun vuosi 2011 oli hirvein vuosi ikinä. Olin kahessa duunipaikassa ja kondiittorikoulussa samaan aikaan plus mun parisuhde oli nähny parempiaki päiviä ja "Donavan" oli aina ollu se mun henkireikä kelle kerroin kaiken ja sit se vaan katos.

Jossain vaiheessa mulla meni hermo ku ei ukosta mitään kuulunu ja kopioin Skypen ja mesen ja "Donavanin" facebookin sähköpostiosotteet tyypin tiedoista ja googlasin ne, jos vaikka olis joku muu reitti ottaa yhteyttä?

Ja mitä mä löysin. Löysin kolme facebook profiilia. Kaikissa "Donavanin" naama mut kuvat ja nimet aina eri. Nimet oli: Mauricio Palheta, Mauricio Goulart ja Mauricio Goulart Palheta.
Pistin sit sähköpostia jokaiseen sähköpostiosotteeseen et anteeks mut kuka sä oikeen oot ja ootko valehdellu mulle kaks vuotta?

Äitin kanssa hämmästeltiin näitä profiileja.

Sitte tuli yhestä sähköpostista vastaus.

Pitkä kirje.

"Donavan" kerto et on Mauricio ja asuu Brasiliassa. Pyys monesti anteeks ja kerto et ei ikinä omeglessä ajatellu et oikeesti lois jonku ystävyyssuhteen kenenkään kanssa joten kuhan heitti olevansa Jenkeistä, sit se valhe meni vaan pidemmälle ja pidemmälle ja aina oli vaan vaikeempi kertoa et mikä on se totuus.
Anto oikeen facebook profiilinsa ja poisti loput kolme.
Kysyin äsken et miks sil oli niin monta profiilia: Koska unohin aina mun salasanan enkä osannu palauttaa niitä ni loin aina vaa uuden profiilin hahahah (Ihan oikeesti niin perus Mauria).

Tollon facebook ei ollu vielä niin iso juttu ja Maurillaki tai olla joku 30 kaveria omassa oikeessa profiilissaan.

No sit vaan jatkettiin juttelua siihen mihin jäätiin. Amerikan yksityiskohdat muuttu vaa Brasilian yksityiskohdiks mut ihminen oli kuitenki ihan se sama.

Sit rupesin lähettelee paketteja Suomesta. Villasukkia, karkkia, joulukortteja ja kalentereita, sanakirja, CD-levyjä ja kirjeitä.

Kaikenmoista
Maurillaki oli tyttöystävä tossa välissä ja mulla se poikaystävä.

Muistan ku nauroin miten juntti Mauricio oli poikaystävänä ja annoin kaikkia vinkkejä. Mauricio kerto et tyttöystävä söi jotain takapuolta ja tissejä kasvattavia hormoneja, koska olis jonku mallisopparin saanu jos pylly olis isompi. Mietin vaa et just joo.
Joutu Mauri käymään kirkossaki sunnuntaisin tän tyttöystävän perheen takia vaikka ite piti koko touhua naurettavana. Sillekki usein naurettiin.

Sit 2012 vuoden lopussa ilmotin et tuun käymään Brasiliassa. Mauri oli vähän et what oikeesti, siis ihan oikeesti?

Ja 2013 vuoden puolessa välissä ostin lentoliput Brasiliaan kuukauden reissuun ja reissu tapahtu 2014 tammi-helmikuussa.

Mä erosin mun poikaystävästä 2012.
Maurilla oli tää tyttöystävä viel sillon ku ostin liput joten ajatuksena oli et "Kuin siistii tuntee joku tyyppi toiselta puolelta maapalloa ja voin mennä sinne hengaa tälleen vaan!"
Tyttöystävä ei luultavasti ollu kauheen innoissaan ja ero tuli pari kuukautta ennen ku mun lento lähti Suomesta.

Mua ei oikeestaan jännittäny etukäteen se Brasiliassa oleminen yhtään. En ajatellu mitään rikollisuutta tai väkivaltoja, koska panikoin niin saamaristi niitä lentoja. Eka kerta ku yksin matkustin mihinkään.
Lento lähti aamuyöstä, joten en tietenkään nukkunu tai saanu syötyä ja laitoin vaan viestiä kavereille et EN LÄHE MIHINKÄÄN! ET EI SAATANA MÄ JÄÄN KOTIIN!
Pari rohkasevaa sanaa ja sit lentokentälle.

Kaikki matkustukseen liittyvä meni TOSI hyvin. Lento lens Portugalista SUORAAN Porto Alegreen eli vaan kaks lentoa! En oo ikinä sen jälkeen löytäny suoria lentoja.

No 6 tuntii Portugali-Porto Alegre lennosta vaan oksensin koska päätä särki niin jumalattomasti. Varmaan nukkumattomuuden ja jännityksen takia.
Mauri oli luvannu tulla autolla isänsä kanssa vastaan, koska Porto Alegresta oli vielä 3 tunnin automatka Pelotakseen.
Olin vannottanu viimeset 2 kuukautta et tulee mua vastaan, koska mulla on osote kyllä tiedossa ja taksi kulkee et varo vaan tai mörökölli sinut syököön.

Lentoemäntä anto mulle koneessa jonku tosi vahvan pillerin millä särky lähti pois ja kävin vessassa laittamassa itteni ihmisen näköseks.
Sit lento laskeutu ja mua väsytti ihan sikana. En ollu nukkunu ainakaan 24 tuntiin, en nukkunu kotona sinä yönä ku lento lähti ja lento oli Brasiliassa keskiyöllä Brasilian aikaa.

Mua ei jännittäny ollenkaa. Laukkua odottaessa mun laukku tuli viimesenä, joten Mauri odotteli tunnin ylimäärästä sen takia ja kuulemma ihan hirveessä stressissä käveli aulaa edestakasin.

Sitte laukun löydyttyä astelin ovista ulos ja siellähän se Mauri oli. Hoikempi ja pidempi mitä olin kuvitellu ja ihan kivan näkönen parran kanssa.

Mauri on jälkeen päin kertonu et heti ku näki mut niin ties että: "I'm gonna marry that girl!"

Korvissa Maurin lähettämä synttärilahja mulle Suomeen ja feikkirillit päässä etten olis näyttäny nii väsyneeltä.
Meiän eka yhteiskuva.
18 kommenttia:

 1. Aaaawwwwwsssss. Ei mul muuta. <3

  VastaaPoista
 2. Olipas siinä yksityiskohtaa mitä en tiennyt! Tai sit en muista... Ihan uskomatonta jokatapauksessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla etten kertonu :D en varmaan kauheen monelle tätä oo mainostanu :D

   Poista
 3. Ihanan romanttista. Kun suoraan niistä hempeistä rakkausromaaneista. Viva la amor!!!!

  VastaaPoista
 4. "Donavan" Missourista!! :D :D Mä en kestä! Kyllä rakkaus on ihmeellistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kestä :D välillä kyselen Maurilta et mitä Donavanille kuuluu :'D

   Poista
 5. Donavan Jenkeistä, nyt oli illan repeilyt :D :D Mutta aivan ihana I m gonna marry that girl, lovestory.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Täällä tosi moni kattoo Pohjois Amerikkaa silmät kimaltaen ja usee siellä haluis käydä. En tiedä mistä Donavan tuli mut Missouri oli ilmeisesti jonkinlaisena vaihtoehtona vaihto-oppilasvuodelle mihin oli tarotus mennä ni sitä kautta sit loi tämmösen hahmon :DD

   Poista
 6. Tällästä postausta odottelinkin jee! Toivottavasti tulee jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmaan ku sitä on niin moni pyytäny :D

   Poista
 7. Mahtava postaus! Oon niin odottanu että kerrot miten ootte tavannu vaikka oon täysin random ja löysin sun blogin Instagramin kautta about kuukausi sitten :D oon lukenu sun kaikki postaukset ja monet saa nauraan ääneen, keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha kiitos! Hyvä, että odotus tuli nyt sit palkittua!

   Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)