maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulufiilis on löytynyt!

Black Friday. Tai Black Fraud niinkun sitä täällä kutsutaan.
Käytiin perjantaina ettimässä mulle sitä monitoimikonetta ja tajuttiin sit keskustassa et joo joo tänään on Black Friday!
Mauri kerto et pari vuotta sitte, kun Black Friday rantautu tänne ni kaupat oli sitä ennen raahannu hinnat kattoon ja sit Black Fridayks laski hinnat alas normaalihintoihin joten ihmiset sai "hullut alennukset". Siitä nimitys Black Fraud. (Black Fraude)


Kaupat oli peitetty mustalla hupulla tai ikkunat peitetty jätesäkeillä ja kaikki muut oviaukot oli suljettu paitsi yksi josta mennään sisään ja ulos.


Pyörittiin aikalailla kaikki kaupat läpi ja alennukset ei tosiaankaan ollu mitenkään hääppösiä. Ehkä 10% jos sitäkään. Jossain 50" taulutelkkareissa oli kyllä ihan mojovat alennukset, mutta hinnat oli silti niin korkeella, että tuskin kauheen moni niitä osti.

Pari kauppaa oli ihan kaaoksen partaalla, koska ne kaupat oli tajunnu mikä Black Friday on ja yks nainen rupes nauraa mulle ku järkyttyneenä huusin kovaan ääneen nähessäni jonot että OH MY GOD!

Toi ihmislauma on JONO! Ja se vaan jatkuu ja jatkuu.

Ahdistaaaa

Moni ei jaksanu jonottaa ja lattiat oli sit tän näköset. Myyjä parat.
Löydettiin mulle monitoimikone ja hyvin toimii!

Pääsin pitkästä aikaa LEIPOMAAN KUNNOLLA!
Siinä sitku pyörittiin kauppoja ni jouluhan se jokapaikassa tietenkin on.Päätin sit et minä ostan meille joulun!  Ja minähän ostin meille joulun.
Tää maa kun on tämmönen karnevaalimaa niin joulukoristeet on myös aika äänekkäitä.
Minä sitten päätin, että maassa maan tavalla.


Huomioikaa ukko vasemmassa ylänurkassa.

Nää on rumimmat koristeet mitä oon nähny ikinä, mut mitä enemmän niitä katon, sitä paremmalle tuulelle ne mut saa.


Ja kuulkaa nyt meillä on joulu! Mulla on ihan joulufiilis, mut erilainen joulufiilis.
Ei yhtään tee mieli sisustaa kotia jouluks samalla tavalla, ku kotona. Koska ei se fiilis kuitenkaan oo se sama ni miks ees yrittää kopioida sitä. Joten rakennetaan uus fiilis!

Pari kaveria jo facebookissa laittoki vähä kommenttia näistä mun koristeista ja pöytäliina aiheutti rajua inhoa, mutta so what. Ei tänne sovi mitkään neutraalit jutut. Ja sitapaitsi Mauri on ainaki 20 kertaa sanonu perjantain jälkeen miten kodikas meiän koti on. Kuka tietää, ehkä mä jotenki pääsen oikein valloilleen näitten joulun kanssa! Kahjoonnun entisestään!

Menin ihan sekasin siellä kaupoilla niitten joulukamojen kanssa ja mul oli jotenki niin hyvä viikko takana, ku saatiin pöytä ja kaikkea ja olin tosi onnellinen kaikista koristeista mitä ostettiin joten ostettiin telkkari!

Täs eka tää meiän KAUNIS pöytä, jonka ihan yksin kasasin, ensin kyllä nurinpäin.
Annetaan Maurille armoa, ku sillä on se kipsi. (Ja ite teen kuitenki paremmin)
Nyt pitää vaa telkkarille hommaa joku taso. Mut mun pleikkari on kytketty! Ja koti näyttää kodilta! Vielä ilmeisesti jollekki kaapelimiehelle pitää soittaa et saadaan oikee telkkari näkymään.

Woohoo!
Ja jätin parhaan viimeseks!


MUN IKIOMAT HAVAIANAKSET!

Nyt tää muidu juhlii sit virallisesti sitä joulua VIRALLISISSA varvastossuissa. Mauriki sano et näytän jokapäivä vähemmän turistilta.

Lähikaupassaki mut jo tunnetaan sinä nopeana asiakkaana, joka pakkaa ostokset omaan reppuun ja loput kantaa kädessä ja vaan ääritapauksessa pyytää pussia. (Ihan oikeesti yks kassatäti sano mulle, että aaah siinä taas se nopea asiakas, reppu mukana :))

Tää viikko oli niin sairaanhyvä. Ei oo ollu huonoja päiviä kertaakaan, ei ollu ees tylsiä päiviä! Kelitki on helliny ja kaikki vaan on menny niin kohalleen. Pitääks täs ruveta jo pelkäämään jotain pahinta, ku menee vähän liian hyvin? 

Parin viikon päästä lähetään Etelämpään Maurin perheen luokse ni näkee niitäkin pitkästä aikaa.

Ja nyt on pienen juhlan paikka sillä! Mulla on mun ensimmäinen seuraaja blogissa!

Luulin ensin, että se oli kärpäsen kakkaa. Mutta kyllä se on numero yksi!

4 kommenttia:

 1. Tää on toka juttu, jonka sulta luin. Oot ihanan pirskahteleva! Ja plussaa tosta muovikassiboikotista, se on mullaki suunnilleen harrastus numero uno. Keep up the good work, blogi ja kaikki muukin meininki! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha kiitos ja kiitos ja pidän. Lippu korkeella!

   Poista
 2. Sun blogi on ihan hirmu piristävää lukee! :D

  VastaaPoista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)