perjantai 11. marraskuuta 2016

Brasilialainen pyllyyy, se kävellessä höllyyy..

Pylly. Bunda. Se maaginen hypnotisoija.

Kaikki tietää et tää on pyllyjen maa.

Eilen ratkes taas uus Miss BumBum Brasiliassa ja voittajaksi selviyty Erika Canela.

Miss BumBum 2016! Siinä teille pylly. Ja ne rusketusrajat!

Täällä kauneusihanteet eroo Suomesta aika paljon. Ja kauneusihanteet eroo musta aikapaljon myös jos mentäis enemmän Rioon päin. Siellä musta tuntuu et ollaan ehkä enemmän pinnallisia, kun täällä. Kauneusleikkaukset meinaa olla siellä ihan arkipäivää. Ihan siis oon kuullu tarinoita ja päätelly ite yks plus yks, en oo ikinä siellä käyny.

Täällä Florianopoliksessa ainaki meiän alueella näkee pääsääntösesti vaan urheilullista porukkaa. Tuntuu et kaikilla äijillä on sixpäkki ja lihakset, muijat on kaikki täydellisiä tiimalaseja ja tosi urheilullisia.
Lenkkeilijöitä on jokapaikassa. Vanhemmat miehet ja naiset on antanu ittensä sit jo levähtää, ellei sit miehet harrasta surffausta. Semmosia hopeekettujakin täällä näkee.
Näkee toki niitä perusmuijia ja jäbiäki, jotka ei oo himourheilijoita.
Riossa ilmeisesti urheilu ja hyvä kroppa on kans tosi tärkeetä. Kesä ympäri vuoden ni aina pitää olla bikinikunnossa. Mauri sano et Pelotaksessa ei oo läheskään niin justiinsa. Mut siel onki talvella kylmä ja sillon on kiva syödä rasvasta ruokaa.

Rusketus on kans tosi kova juttu. Maurin kaveri sano et jos mies on liian valkonen ni se on ällöttävä.
En sit tiedä mitä Mauri mussa näkee ku oon valkosen ruumiillistuma. Eksotiikka varmaankin.

Rusketusta otetaanki sitte ne pienimmät bikinit päällä. Stringibikinit. Ja edelleen myös keski-ikäset ja sitä vanhemmat käyttää näitä stringibikineitä. Ja sit ku makaat auringossa ni biksut vedetään ihan sinne pyllyvakoon asti. Ja halutaan vahvat rajat, koska ne on kuulemma tosi seksikkäät miehistä näin yleisesti :D Rusketusrajat on pop. Mut rajoista pitää näkyä et on ottanu aurinkoa ne pienimmät bikinit päällä.

Näillä mennään

Ja tiedättekö. Kerroin teille jo aikasemmin et tunnen itteni ihan aasiks jos en käytä FlipFlopeja. Eilen jouduin käyttää normi sandaaleita ku fläbärit oli hangannu rakot jalkapöytään ja tunsin itteni NIIIIN turistiks :D Mauri vaa nauro. Ja sit ku makasin rannalla biksut päällä ja kattelin sitä porukkaa ni rupesin tuntee itteni niin tyhmäks koska mun biksujen alaosa on suomalainen. Ja sanoin maurille et nyt seuraavaks, ku mennään keskustaan ni käyn ostaa ne hemmetin havaianas fläbärit ja uudet bikinit missä alaosa ei näytä niin nuijalta ja liian isolta täällä! Taas Mauri nauro, mut ei jostain syystä pistäny hanttiin. Hahahah. En siis ihan stringibiksuissa meinannu kulkee kyllä, mut jotain PAIKALLISTA!

Suurimmalla osalla Brasseista on kiharat hiukset. Siis tosi villi kihara pehko. Mut naiset varsinkin tekee täällä jonku prosessin hiuksille et ne pysyy suorana, kunnes hiukset alkaa taas juuresta kasvamaan ni tulee kiharaa vähän esiin. Eli suorat pitkät hiukset. Se on se kaikkein himotuin hius täällä. Ja tietty blondi. Naiset haluu blondit hiukset ja yleensä vähän varakkaammat naiset tunnistaaki siitä, että hiukset on blondit ja kampaaja on tehny tosi hyvää työtä.
Tosi outoa koska mä vihaan ku mun tukka on tämmönen piikkisuora ja haluisin just noi villit kiharat :D
Vaaleet silmät on täällä harvinaisia, mut semmoset kaikki haluais ja Maurin iskä sano Maurille joskus et sinisiä silmiä ei oo olemassa, et ne on piilarit tai sit muokattu mainoksiin. Pelotaksessa ei oo sinisilmäsiä. Täällä niitä näkyy enemmän mut tosi vähän.
Näytin Maurin iskälle sit kummipojan kuvan ja sanoin et tämmösiä suomalaiset on. Mulla on harmi vihreet silmät. Markkina arvo laski heti.

Yks minkä oon huomannu bussissa ajellessa on et paikalliset ei juuri meikkaa. Ehkä saattaa olla jotain peitepuikkoa tai ripsaria, mut täällä mennään luonnonkauniina.
Tottakai on sit niitäkin jotka meikkaa tosi voimakkaasti. Esimerkiks koko silmä ympäröidään kajaalilla, mut yleisesti ei meikkiä.

Legginssit on housut.

Aa tääl on hedelmänaisia! :D Esimerkiks vesimeloninainen, päärynänainen ja mansikkanainen. Ja siis hedelmät tulee siitä millanen kroppa niillä on. Melonilla on iso pylly, päärynällä kaikki on isoa ja olisko mansikalla sit isot tissit. Laitan kuvan vesimeloninaisesta.
Nää on siis tiettyjä naisia jotka on vissii vaa ruvennu tekee itestään seksikkäitä hedelmiä. En tiedä :D Mut ei siis oo yleisesti mitään et kato toi on selkeesti mansikkanainen vaan nää on yksityishenkilöitä.Mut tärkein on se pylly. Mitä isompi sen parempi. Ja reidet pitää kans olla isot. Ei mitkään Nicki Minaj yli iso muovipylly ja tikkujalat ei ei ei. Pitää olla THUNDER THIGHS!
Ku mä tänne tulin ni tiesin et pylly on iso ja pop, mutta! Kelasin et KAIKILLA on täällä semmonen iso fitness pylly! Että ei oo muhkuran muhkuraa!
Mut ei ole! Ei todellakaan ole! Muistan ku ekan kerran ikinä kävin Brasiliassa ja näin paksun tytön, jolla oli niin lyhyet ja tiukat shortsit, kun mahdollista ja reidet hylly ja pyllykannikat näky lahkeista ja kelasin vaan et Hyi.. selluliittia. Haloo pue vartalos mukaan. (Suomi kasvatti No can do) Mut sit huomasin miten KAIKKI Maurin kaverit tuijotti sitä muijaa, hyvä ku ei kuola valunu. Muutama rupes viheltelee ja huutelee mitä lie sille tytölle ja sen vaa näki miten ylpee tää tyttö oli sen reisistä ja pyllystä, jotka hylly.
Tää hetki oli mulle sellanen vau momentti. Olin kasvanu siihen tiettyyn muottiin et pitäs olla hoikka, eikä sellua todellakaan ja jos vartalossa oli virheitä ne piti peittää. Tällön ei vielä muualla maailmassa Kim Kardashian kurvit ollu kauheesti pinnalla.

Käytin ennen löysiä farkkushortseja, jos shortseja ollenkaan kesällä ja ne ulottu polveen koska häpesin mun reisiä. Nyt laitan päälle ne lyhyimmät shortsit mitä löydän, eikä olokaan oo kuumalla enää niin tukala.

Tähän loppuun laitan LINKIN youtube videoon Brasilialaisesta artistista, joka ainaki viel viimevuonna soi radiossa aika paljon ja Mauri pilkkaa mua ku tykkään tästä hahahaha.
Teemana ylläri, pylly. (Youtube ei anna mun laittaa sitä videoo suoraan tähän blogiin..)

Anitta - Bang

Kaikki kuvat on googlaamalla löydetty. On mulla väkisinki puhelimessaki pyllykuvia rannalta, mut en jotenki haluu niitä tänne laittaa. Aattelin et jos googlesta löytyy ni se on ok.
2 kommenttia:

 1. Ihanaa! Määkin oon oppinut täällä olemaan vähän jopa ylpeä mun isosta takamuksesta, vaikka ei se mikään kovin timmi ookkaan. Olin ennen Brasiliaa Sambiassa ja siellä oli kans kuuminta hottia isot pyllyt ja kunnon lanteet, niin nyt on opittu kummastakin maasta kauneusihanteita. Jotenki tosi vapauttavaa kun Suomessa oon aina tuntenu itteni vähän pullukaks ku on ihan luonnostaan iso peffa ja just kans ollut käyttämättä kovin lyhyitä hameita tai shortseja. Toivottavasti tää uus asenne nyt säilyy sitten Euroopassakin! Vaikka kauneusihanteet sinänsä joutais kaikki musta romukoppaan, ja kaikenlaisissa vartaloissa pitäis saada tuntee ittensä kauniiksi.

  Onneks täällä Curitibassa voi huoletta kävellä normisandaaleissa, kun ei oo mikään rantakaupunki. Paikallisetkaan harvat käyttää flipflopeja vaan useemmin jotain nahkasaappaita ja lenkkareita, vaikka olis 25 astetta lämmintä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltasin täällä näkyy keskustassa noita polviin asti nahkasaappaita minimini shortsien kanssa kun ovat johonki menossa iltaa viettämään :D Joo vitsi Mäki niin toivon et tää oman kropan ylpeys jatkuu takas ku Suomeen menee käymään kesällä! Ihanaa et sullekki on tullu semmonen rakkaus omaa kroppaa kohtaan!

   Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)