sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Olipa kerran hollantilainen, filippiiniläinen ja philadelphialainen..

Tämä ei ole mikään vitsi.

Kolme tarinaa:

Kun muutin tänne ja löydettiin meille sohva niin se piti maksaa. Myyjä tottakai huomasi etten puhu kieltä ja kun maksamisessa piti luoda myymälään tili jotta osto onnistuisi ja tiliin tarvittiin paikallista henkilöllisyystodistusta jota meikäläisellä ei ole niin myyjä ehdotti, että avataan tili mieheni nimellä vaikka maksaja olen minä. Myyjä sitten kysyi, että mistä olen kotoisin. Suomesta.
Maksu hetkellä myyjä huikkasi kassalle, että "tämä nainen on Hollannista, joten hänellä ei ole henkkareita, siksi tili on miehen nimellä, että älä ihmettele!"  Finlandia - Holanda. Ihan sama.

Mauri oli tulossa töistä kotiin ja paikallisella bussipysäkillä eräs mies kysyi Maurilta, että missä päin on joku paikka täällä Campechessa. Mauri sanoi ettei tiedä, koska on itekkin justiinsa tänne muuttanu. Mies sitten kysyi, että aijaa mistä muutit! Mauri kertoi, että asu justiinsa vuoden Suomessa ja sieltä muutti tänne. Mies kysyi sitten Maurilta, että "Onks Filippiineillä kauniita naisia?" Finlandia - Filipinas. Äffä ku äffä.

Käytiin äsken vetämässä hodarit meiän vakkaripaikassa, koska onhan nyt isänpäivä ja sunnuntai ja laiskuus. Syötiin kaikessa rauhassa ja katseltiin menoa ja meininkiä.
Maksun aika, kun koitti niin myyjä kehtasi kysyä, että mistä päin minä oikein olen. Suomesta.
Myyjä ilosesti sitten vastasi, että: "Mun serkku asuu Philadelphiassa!" Finlandia - Philadelphia. Melkein.

No ei kai se oo niin justiinsa :D

Turisti ku turisti 

Toisiin uutisiin.

Perjantaina Mauri soitti lääkäriin tosta sen kipsistä, se ku on vähän murentunu sormenpäistä.
Mauri laitettiin puhelimessa jonoon, jollon virkailija jätti puhelimen siis omalle pöydälleen samalla palvellen paikalla olleita potilaita. Näin Mauri sai kahden potilaan henkilötiedot itselleen puhelimen kautta. Onneks ei olla mitään hyväkskäyttöhuijareita.

Perjantaina Mauri myös soitti sen puhelinliittymästä, koska yritettiin se vaihtaa netilliseksi. Ei onnistunut, koska herralla on aikasemmasta liittymästä maksamatta kaksi laskua vuodelta 2012. Liittymästä jota ei ole koskaan ollut. Ei jaksettu tapella, joten maksettiin laskut jonka seurauksena verkko katkesi pihelimesta kokonaan ja syyksi ilmoittivat, että meidän puhelimissa ja/tai sim kortissa on jotain vikaa, koska heillä on kaikki siellä päässä kunnossa. 4 tuntia myöhemmin verkko palasi siihen rikkinäiseen puhelimeen tai vialliseen sim korttiin.

Tänään aamulla heräilin siihen ku ulkona paukku raketit. Mitä helvettiä miks raketteja.
Mauri sit sano et "Aah it means that we have more drugs in town.." MITÄ? Mistä sä nyt tommosta muka tiedät?? "Everybody knows that"  -Aha.

Vaikka näitä tämmösiä sattuu jokapäivä ja jokapäivä on vähintään yks tilanne mistä kommentoin WHAT THE FUCK. Silti tykkään asua täällä. Ainakin vielä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)