torstai 29. syyskuuta 2016

The Sohva

Caipirinha ja hedelmiä kakkuvuuassa. mmmmmm


Noniin mihin me jäätiin.. Maurin isä lähti kotiin ja meillä ei vieläkään oo sohvaa. Eikä uunia. Siihen me jäätiin.

Ollaan pyöritty nyt aika kiitettävästi tuolla keskustassa ja muualla ettimässä huonekaluja.
Tarvitaan: keittiösaareke ja jonkun sortin vaatekaappi. Meillä on täällä valmiina vaatekaappi, joka on vanhan omistajan. Se haisee ihan mummolle. En laita sinne mun vaatteita, eikä kenenkään muunkaan pitäis laittaa sinne vaatteita. Kotona haisee vieläkin oudolle, kun tulee ulkoota kotiin. Hajuun tottuu nopeesti.

Ei oo ollu muuten yhen yhtäkään migreenikohtausta! Okei yks oli ku vitutti toi paperisota niin paljon. Mut se on ollu ainoo! Uskomatonta.

Ruoka tehään vieläkin mikrolla, ei oo uunia ei. Ei olla keretty käymään tossa naapurikaupassa sen aukioloaikoina, toivottavasti se halpis uuni on viel siellä.

Okei keittiösaareke. Oon nyt tullu vähän siihen tulokseen etten sellasta löydä ainakaan millasen ite kelpuuttaisin. Oon ruvennu kattelemaan netistä jos vaikka tilais sellasen jostain! Moveis, cozinha. Se on huonekalut keittiö. Netistä ei kauheen helposti löydy mitään ja jos löytyy niin toimitus minimissään 30 PÄIVÄÄ! Kuka hullu jaksaa odottaa niin kauan.. Okei nyt kun tätä kirjotan niin olis jo menny se kuukaus ku oltais saareketta odoteltu. Mut haluun myös hiplaa ja koskee sitä mitä ostan. Täällä kun toi laatu voi tosiaan olla ihan mitä tahansa.
Okei se saarekkeesta. Jatketaan etsimistä.

Aaa joo. Tarvitaan myös pesukone. En ollu muistanu koko juttua.
Etittiin pesukonetta, koska täällä ei oo pyykkitupaa. Meil ei vessaan kyllä mahu pesukonetta, eikä missään ole mitään koloa missä näkyis, että olis ollu käytössä pesukone.
Sanoin Maurille et sen pitää varmistaa, että saadaan ostaa tähän asuntoon kone ja tehä reikään seinä. Seinään reikä.

No ei saada. Kuulemma täällä on jossain joku "pyykkitupa" johon voit laittaa oman koneesi, nyt ei ole vain tilaa koneelle kyseisessä huoneessa. Aijaijai. Pitää ettii onks täällä semmosiä kolikkopesuloita mitä löytyy Amerikasta.

Tiistaina makasin sängyssä ja kattelin leffoja, yhtäkkii joku hakkaa ovea ja huutaa "Mauricio!" Menin kattoo et mitä helvettiä. Sohvahan se siellä. Sen piti tulla vasta iltapäivällä et Mauri olis ollu kotona mut 9 aamulla on melkein sama ku iltapäivä. No avasin ukkelille oven ja liibalaaba portugalia siinä selitti ja sanoin et emmie falaa portugalia että du u spiik inglish?? Ei puhunu. Mentiin viittomalla.

Ne ukot heitti ton jäätävän sohvan paketissaan tohon olkkariin ja lähti menee. Moikkamoi en mä tätä saa täältä paketista ulos! No sain. Suomalaisella sisulla!

Parastamitä alella sai! Ostettiin myös söpö "Puffi" mikä toimii vielä mun pöytänä ku nörttäilen ja syön :D

Ainiin en tainnu kertoa, että ennen ku lähin Suomesta niin lähetin tänne postilla kolme julistetta. Piti tulla perille 7-14 päivässä. Ei oo tullu. Enkä kyllä olettanukkaan et olis tullu. Haluisin niiiiin ne tänne seinälle, ettei olis näin autiota. Nyt toi sohva kaipais viel sohvapöytää ja jalkalamppua lattialle, ettei tarttis käyttää noita ylikirkkaita kattovaloja. Vähän tunnelmaa u know.

Noitaki oon yrittäny kattoa netistä. Ei löydy mitään kivaa ja hintaystävällistä. Jatketaan ettimistä.

Yks päivä tämä sama naapuri, joka anto meille numeron halpaan kaasuun tuli kertomaan Maurille, että hänellä on ylimääräinen kaasupullo jonka voi myydä meille edullisesti. Ja kysyi samalla onko meillä pesukonetta ja tarjosi omaansa vuokrattavaksi! Selvisi sekin sitten, kunnes saadaan oma kone ja koneelle paikka!

3 kommenttia:

 1. Siellä ois selkeesti puusepälle käyttöä. Mitä jos koittaisitte ettiä sellasen ja kysyä vähän varovasti hintaa...silleen tosi varovasti. ��
  Mita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löydettiin puuseppä vahingossa ja juostiin nopeesti ulos 😂😂😂😂 ihan jäätävän kallista. Löydettiin pari yksityistä pikkukauppaa mis laatukamaa, mut ei ollu keittiökalusteita siellä myynnissä. Ei tässä onneks mikää paniikki oo 😊😊😊

   Poista
  2. Jäätävän kallista mut ne mitä se oli valmiiks sinne sen pajaan tehny ni voi luoja miten kauniita ja persoonallisia. Sanoin Maurille Kyl heti et sitku meil on hyvä rahatilanne elämässä ni Me tullaan tältä tyypiltä ostaa olkkariin pöytä.

   Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)