sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Campeche, se ranta


Okei päivä kolme. Aurinko paistaa, Maurilla aamuvuoro, mua ei väsytä, mä oon lomalla, ei Cittaria, ei mammutteja, ei arpoja, ei töitä JOTEN SE ON RANNALLE!

Meiltä kävelee tohon rannalle semmosen 5-10 minuuttia. Riippuu miten kiire sulla on ja onks asteita 15c vai 45c.

Mä en oikein odottanu mitään, ihan vaan ettei suuret unelmat murskaannu. Oon kuitenki nähny Kroatian Makarskan Rivieran rannat, joita ei pahemmin tuu mikään ylittämään.

Okei pari kuvaa.

Kattokaa tota maisemaa!


Kattokaa noita vuoria!

Mä asun täällä!!

Mä asun täällä! Tää on mun asuinaluetta ja mä voin kävellä tänne millon mä ikinä haluun! Löydettiin viel oikkari meiltä tänne ni menee vaan 5min kävellen. Rannalla toimii surffikoulu ja aallot on näin talvella sen verran korkeita, et niitä surffareita myös on! ( Joo tääl on talvi ja asteita 25c)

Mut siis M-I-N-Ä asun täällä! Ihan sama vaikken osaa kieltä, ruoka on kallista ja kaasuhellaa en osaa käyttää KOSKA TÄÄ ON MUN TAKAPIHA! Kannatti odottaa puolvuotta Suomessa ja potea sydänsuruja ja itkeä ikävää, koska tää kaikki on niin sen arvosta. Mauri on kans ihan kiva. Mut tää ranta on niin kaunis!

Meiän ranta!


Vielä ei oo turistisesonki ja ranta on ihan autio. Kesällä tulee sit aurinkovarjot, turistit, aurinkotuolit ja kojumyyjät kuokkimaan rannalle. EN MALTA ODOTTAA! Oon ihan innoissani et kohta on kesä ja nään mikskä tää kaupunki muuttuu kun sesonki koittaa! Haluun juoda mojitoa rannalla ja syödä hodaria kojusta. Ostaa hipeiltä koruja ja kuunnella reggaeta. Kattoo sambaavia ihmisiä ja miettiä et miks brassimuijat tekee hammaslangoista bikineitä. Tuijottaa uteliaana miten rehevät naiset kantaa ittensä tangoissa ja miehen ylpeinä puristelee niiden pyllyjä! No fat shaming, ei tyhmä-ruma-lihava päiviä ja kitara soi!


Tän hehkutuksen jälkeen huomasin kotona et mun koko naama on ihan punanen ja palanu, siis ihan koko naama tarkotan et ei vähän sieltä sun täältä vaan mun naama oli tasasen punanen, ihan ku olisin poskipunalla vetäny koko naamaan väriä. Talviaurinko ei sovi mun valkoselle iholle. Mulla oli myös olkapäät palanu vaikka kuvastakin huomaatte mulla oli neule päällä! Nyt on 50 suojakerroin aloevera aurinkorasvat varastossa ja mä varovainen auringon kanssa. 

Seuraavana päivänä naama oli kipee ja päänahkaan sattu hahahahaahah. Nyt on opittu enkä oo polttanu itteeni sen jälkeen ja hattu on pysyny päässä.

Koko loppuviikko haahuiltiin rannalla ja tässä meidän kaupungissa. Maurin kaveri tuli käymään, kun sattu olemaan kaupungissa äitiään moikkaamassa. Parantelin yhen päivän palovammojani ja kattelin netflixiä ja mietin samalla et mitä me täällä tarvitaan ja mistä me ne löydetään. Uuni oli hankintalistalla ykkösenä.4 kommenttia:

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)