lauantai 24. syyskuuta 2016

"Kyllä verhot aina johonkin saa kiinni"

Toinen päivä alkoki sillä, et Mauri lähti 7 aikaan aamulla töihin ja meikä jäi tutustumaan tähän  ..unelma-asuntoon.

Ei enää harmittanu niin paljoon, olin tottunu hajuun eikä ollu niin kylmä ja suihkusta tuli lämmintä vettä!

Okei. Eiks oo ihan itsestäänselvää etku sä muutat vuokrakämppään ni siel on jääkaapit, hellat sunmuut keittiökaapit. Tämmöset kiinteet kalusteet. Yeah?

Meil oli: Jääkaappi (Minkä Mauri edellisellä viikolla raahas parvekkeelta sisälle) tiskiallas ja sen alla kaappi, helvetin hirvee keittiönpöytä ja tuolit (omistajan) yhtä järkyttävä sohva, vaatekaappi ja sänky. Ew. Ja tietty vessahommelit.
Joo ei uunia. Ei kuulu kalusteisiin. UUNI EI KUULU KALUSTEISIIN. Ei hätää kyl mä sen tiesin mut what, tehtiin ekat pariviikkoo ruoka mikrossa. Joo mikrossa voi tehdä ruokaa. Mikro tosin kuulostaa siltä et se pitäis eutanasioida. Ihan tosi räjähdysvaara.

Kaiken tän mä hyväksyin, mut verhotanko. Meillä ei ollut edes verhotankoa.

Meiän kämpän parveke on tollanen läpikulkuparveke. Silleen et muutkin tän talon asukkaat kävelee siitä läpi ja meiän ulko-ovi on koko keittiön kokonen. Eli siis koko seinän levynen ja se on täynnä ikkunoita. Meiän makuuhuoneen ikkunan suunta on myös tohon samalle läpikulkuparvekkeelle. Mut ei kuulu kalustoon edes verhotankoja.

Käytiin edellisenä päivänä rautakaupassa ostamassa pora, siihen terä ja verhotangot. Sanoin sille myyjälle et myy meille nyt kaikki mitä tarvitaan siihen et saadaan verhot seinään. Sim sim.

Kotona oon ihan innoissani et nyt ukko porataan! Meitsi poras reiän, laitto siihen verhotangon ja siihen ruuvin MUT MILLÄS RUUVAAT KU PORASSA VAAN PORANTERÄ. Ei rukaria ei mitään. Ei sitä kuulkaa muista et mitä kaikkee tarvii, ku alottaa elämän alusta. Ei sitä rautakaupan myyjäkään tienny et ruuvi pitäs saada kiinnikki siihen seinään.. ..myy mulle nyt kaikki mitä tarviin.. yeah right.

Ei se mitään nyt jo on kuitenki verhot seinässä kuukauden asumisen jälkeen.

Huomasin myös ekalla viikolla muutaman muun jännän jutun tästä asunnosta.

Tässä näkyy jo ku hommattiin hyllyjä seinälle et saadaan kuivaruoka johonkin!


Toi meidän tiskiallaskaappi on ihan fiasko.
Kaappien ovet ei loksahda kohdalleen, eikä laatikot oo omilla paikoillaan. Kuka ikinä onkaan ton tohon rakentanu ei oo paljoa mittaillu. "Joo tää on hyvä mä laitan tän nyt tähän, oho onki vinos no ihan sama koska Brasilia" Sama homma itse tiskialtaassa. Tiskialtaan reikä on korkeemmalla, ku altaan pohja. No. Ei se mitään.
Tässä pieni hassunhauska klippi 


Toinen minkä huomasin ni suihkusta tulee joko jääkylmää tai tulikuumaa vettä. Ei siis mitään siltä väliltä. Siinähän iho punasena totutellaan kuumaan veteen. Ainaki sentään tulee muuta ku kylmää vettä.

Ei se mitään ei se mitään pikkujuttuja ja hiljaa hyvä tulee. Pari tekstiä eteenpäin ni meillä on jo uuni! ja parempi sohva!
2 kommenttia:

  1. Tuo on teidän keittiö`???!! OMG!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEP! Sitku ostetaan oma kämppä ni ihan sama vaikkei siel olis sänkyä, kuhan keittiöstä tulee hieno!

      Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)