keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Dramaattista toimintaa

Tää on kyllä dramaattinen maa.

Paripäivää sitten Mauri lähti perheensä kanssa Laranjalle. Laranja on ihan jäätävän iso järvi täällä. Siks luulin eka et kyseessä on meri. Järvelle menee todella pitkä laituri rannasta, aidasta on tietty suurinosa rikki ja lautoja puuttuu laiturista sieltä täältä, joten kuolemanpelko laituria kävellessä voi olla suuri.
Mut on kyllä mageeta istua keskellä isoa järveä pimeellä, kun valosaastetta tai pilviä ei ole ollenkaan. Taivas on tähtiloistosta todella kaunis.

Mä en tälläkertaa jaksanu lähteä mukaan sillä olin aika väsyny portugalin kuunteluun ja halusin antaa itelleni, sekä Maurille breikin etten oo koko ajan kyselemässä, että ai mitä sano, mitä tapahtuu, miks mun nimi mainittiin. Joten jäin kotiin kattomaan netflixiä.

Olis vaan pitäny mennä mukaan. Missasin kaiken äksönin.

Mauri tuli takas kotiin ja kerto et järvessä oli uimassa tyttö ja kaks poikaa (järvi ei todellakaan ole uimakelponen) ja ilmeisesti tää trio yritti vähän jotain seksijuttuja siellä veden alla.
No tän tytön äiti sit ilmesty jostain. Ihan hirveen lihava. Sellanen keilapallo. Oikeesti saman pitunen ku levynen. Äiti rupes jotain huutelemaan rannalta ja lähti kävelemään sinne järveen. Otti tyttöä tukasta kiinni ja veti rannalle. Haukku tyttöään lutkaksi ja tyttö äitiään huoraksi ja tällä mentiin. Mauri ja sen perhe katto tilannetta suu auki.

Äiti meressä


Ootteko nähny sen videon, missä äiti leikkaa partakoneella tyttönsä kaljuksi, koska tyttö ilmeisesti nauroi lapselle, jolla ei syöpähoitojen takia ollu hiuksia. Muistaakseni se oli Brasiliasta.
No samalla brutaalilla meiningilla meni tää homma.

Onks ihme et luulin tän olevan meri.
Yhessä sit mietittiin et kuka haukkuu tyttöään lutkaksi ja äitiään huoraksi?
Mauri sano et ne oli ghettoihmisiä.

Seuraavana iltana käytiin sit syömässä pizzaa. Samalla systeemillä, ku Floripassakin. 19,90 realia per naama ja syöt pizzaa niin paljon, kun jaksat. Tarjoilijat tarjoilee erilaisia pizzoja pöytään.

Saatiin myös fancyhattuja päähän.


Tän näkönen mesta

Jälkkäripizza. Ei mitään speciaalia, mut oli niin hauskan näkönen et oli pakko ottaa kuva.

En tiedä miks, mut haarukat ja veitset oli muovipusseissa pöydässä?
Pois lähtiessä piti kahen mennä bussilla, ku ei kaikki mahtunu autoon. Mauri ja sen kaveri Alisson sit uhrautu ja koko hemmetin automatkan Maurin äiti panikoi, että nyt ne pojat ryöstetään, että siellä ihan yksin kadulla kävelemässä. Rafael kommentoi aina välillä et äiti sä oot naurettava et ajattelet ihan absurdeja et rauhotu.

(Ei se paniikki ihan turhaa ollu. Eilen tässä näitten kadulla oli aseellinen ryöstö ja ryöstetty ammuttiin. Jep. Ihan tän talon vieressä ja keskellä päivää)

Heitettiin Rafaelin tyttöystävä kotiin. Tyttöystävä asuu ihan keskustan liepeillä katutasossa. Sanoin et en IKINÄ asuis siellä missä se asuu. Näyttää ihan hirveeltä se alue ja voin vaan kuvitella mitä hörhöjä siellä kävelee ja ravistelee ovee öisin.
Rafael sit sano et nykyään se alue on tosi vaarallista ja öisin ihmiset yrittää tosiaan päästä ovesta sisään. Siks varmaan Rafaelin tyttöystävä on aika usein yötä täällä Maurin äitillä.
Mut kaikki pääs hengissä kotiin. Myös bussilaiset.

Ollaan syöty täällä niin paljon et jopa Mauri sano et nyt sille riittäis kyl tää syöminen.

Aattelin pari viikkoa sitte, että meenpä lenkille. Kunnes tajusin et ei tässä kaupungissa noin vaan mennä lenkille. Et jonku olis pakko tulla mun mukaan. Mut kukaan ei innostunu tulee munkaa lenkkeilee ni en menny. Ollaan sit palloja.
Mut tästä opin etten enää IKINÄ ota itsestäänselvyytenä sitä et voin mennä ulos sillon ku huvittaa. Onneks Floripassa voin kulkee yksin.

No tiistaina päätettiin Maurin kanssa et mennään keskiviikkona Ronaldoon syömään koko kööri.
Ronaldo on tää taivaallinen lancheria paikka mistä joskus puhuin ja oon joskus sanonu Maurille et voisin muuttaa tänne pelkästää ton Lancheria ravintolan takia.

Meiän oli alunperin tarkotus mennä kahen kaverin luo illalliselle sillon keskiviikkona niin että kaveri kokkais ja juotais olutta ja sellasta. Mut sit jouduttiin perumaan kyseinen illallinen ku muistettiin, että Maurin äidillä on 8 illalla taas Zumba tunti ja nyt oltiin luvattu kaikki siihen osallistua. Jos mentäis sen jälkeen vasta illalliselle ni menis liian myöhäseks. (Ruokaa ruvetaan vasta valmistamaan täällä, ku vieraat illalliselle saapuu joten ruoka olis varmaan Brasilian aikataululla pöydässä vasta 12 yöllä ja siihen päälle tietty sit kaikki höpöttelyt joten ei kiitos.)
Joten aateltiin sit pyytää nää kaks kaveria meiän kanssa keskiviikko illaks sinne lancheriaan syömään. Pikaruokailu sujuis nopeemmin ja kerkeis paremmin juttelemaan ku yks ei keskity ruuanlaittoon.

No täähän ei sit todellakaan menny niiku oli suunniteltu.
Lähetin tiistaina tälle mun kaverille viestin et moro moro miten olis keskiviikko Lanchesit ja ota tyttöystäväs mukaan. No kaveri pyys sitte, et laitan hänen tyttöystävälleen erikseen oman henkilökohtasen viestin jossa kutsun hänet meiän kanssa syömään.
Ehkä vähän omituinen pyyntö, ku kuitenki sanoin jo et halutaan sen tyttöystävä mukaan et olis kiva siihen tutustua. Huom. TUTUSTUA. En oo siis ikinä tätä tyttöystävää vielä nähny.
No laitoin sitte tyttöystävälle viestiä että Moro moro, ollaan menos keskiviikkona syömään ja kysyin jo sun poikaystävältä et tulisitteko, mut jos ei sulle vielä mitään kerenny sanomaan ni tämmönen tilaisuus olis nyt tarjolla, et olis kiva tutustua.

Tyttöystävä oli tosi skeptinen ja kysy monesti että ai SINÄKÖ kutsut mut? SINÄ, henkilökohtasesti? Sanoin et joo, tottakai, miksei? ja kaikkien näitten skeptisten viestien keskellä kerkesin jo kysymään et onks tässä nyt joku ongelma. Ei olis kannattanu.

Heti tuli raivoa, että ihan varmasti hänen poikaystävä yllytti mut tähän, et mitä mulle on oikein kerrottu et ihan naurettavan lapsellista touhua salailla ja sopia asioita hänen seläntakana ja hän on nyt niin raivona ja vihanen miten ollaan liittouduttu häntä vastaan ja plaaplaaplaa.

Tuijotin vaa niitä raivoviestejä ja mietin et mihin helvettiin mä oon nyt itteni sotkenu.

Laitoin sit tälle tytölle viestiä, et leidi on hyvä ja rauhottuu, mulla ei oo mitään hajua et mitä täällä tapahtuu et jos teillä kahella on jotain ongelmia ni mä en niihin kyllä mitenkään haluu sotkeutua että selvittäkää sotkunne, mut kutsu on vielä voimassa, et toivottovasti nähään huomenna. Pusuja.

Sit rupee tulee poikaystävältä ja tyttöystävältä viestejä, toinen pyytelee tyttöystäväänsä anteeks ja toinen lähettelee mulle jotain salaliittoraivoviestejä ja mustasukkasuuskohtauksia ja poikaystävä ilmottaa et joutu nyt poistamaan hänen ja mun keskustelun kokonaan että: "Älä puhu sit ohi suus mistään mun tyttöystävälle, koska oon nyt todisteet poistanu!" JA VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!

Kaikki tämä ku vaan halusin mun kaverin meiän kanssa syömään.

Ymmärtäisin jos kyseessä olis joku teinipariskunta, mut molemmat on melkein kolmekymppisiä.
Mua rupes hengästyttää jo tääki juttu ni voi juma mua käy sääliks kaikki brassipariskunnat jos homma on oikeesti tämmöstä.

Sanoin Maurillekki et jos joskus muutun tommoseks ni kalauta mua halolla päähän.

P.s mun blogi on VIRALLISESTI löytetty googlella.

Ja milläs muulla hakusanalla kun isot pyllyt! Ei mitkään muut hakusanat vaan sovi Brasiliasta kertovalle blogille :D!

Sieltä se löytyy googlen kolmannelta sivulta, mutta löytyy kuitenkin!


2 kommenttia:

 1. Terveiset Englannista - löysin blogisi eilen ja oli hauska huomata joitain samoja juttuja sinun kirjoituksistasi ja omasta elämästä. Asun brasiliaisen poikaystävän kanssa ja onhan tämä nyt. :) Kerran olen Brasiliassa ehtinyt käydä - toivottavasti uudestaan pian.

  Tsemppiä ja kiva kun jaksat kirjoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo helpottaa huomattavasti omaakin elämää kun menee sinne miehen maahan ja vähän sitä kautta ymmärtää et miks tekee asiat niin ja näin ja ajattelee kaikki väärinpäin.
   Ainaki mulla auttanu paljon :D

   Poista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)