keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Pohdiskeluja Maurin ollessa töissä

Mä menin blogit.fi sivulle tarkotuksena muokata blogin kuvausta. Ja vaihtaa blogin aihealuetta, koska matkailuunhan tää ei enää tuu liittymään.

Mut mihin laatikkoon mä sit sovin.
Lifestyle? Eiks lifestyle tyypit oo niitä trendimuijia jotka syö avocadopastaa Arabian astioilta valkoharmaassa kodissa, sohvalla, eikun siis naulakossa maiköl korssin laukku ja jalassa vitivalkoset tennarit. Eiku ei Suomessa sisällä käytetä kenkiä. Ronja.
Ja sit nää trendimuijat on viel jotenki onnistunut sommittelemaan lapset tähän samaan trenditaloon. Miten. Nii ja miehenki onnistunu saamaan siihen samaan sommittelmaan. Miten.

Lifestyle. Kuulostaa niin hienolta et pikkurilli nousee väkisin ylös kahvia juodessa.

Terveys?
Perhe?
Urheilu?

Miksei oo sellasta enemmän realistista kategoriaa.

Vaikka periaatteessa onhan seki elämäntapa eli siis lifestyle jos ruokana syödään tonnikalaa purkista leivän päällä ja vaatteet on ne mitä kaapista sattuu kouraan tulemaan ja joskus ne vaatteet nyt sattuu olemaan päällä väärinpäin. Mitä sitte.
Tai onhan seki lifestyle että yrittää viherkasveja kasvattaa ja järjestelmällisesti ne kaikki kuolee ykskerrallaan.
Tai onhan seki lifestylee et urheilu tapahtuu jääkaapilta sohvalle.
Joo ei ton oon päättäny jo et se muuttuu et oon täs nyt miettiny et mikä olis se mun laji ku en niin kuntosalista ja sen masiinoista välitä.
Sellanen pari kertaa viikossa oleva kunnon hyvä hikitreeni et oksat pois. Ja joku super pirtee ohjaaja joka huutaa et VIELÄ JAKSAA ja jotain discomusaa soi taustalla.
Mut hirveen hintasia kaikki tommoset.
Kyl mä jotain keksin.

Sit mietin kans et perhe olis hyvä kategoria, koska onhan tää meidän pieni perhe. Minä ja Mauri. Ja Maurin kitarat. Ja mun tuleva auto.
Mua harmittaa ku myin mun auton tänne muuttaessa, koska se auto oli ihan mun lemppari vaikka se söiki öljyä enemmän ku oli tarpeellista ja yli kaheksaakymppiä sillä ei voinu ajaa ku rupes auto hyytymään. Pari kertaa pyyhkijän moottorinki siihen kerkesin vaihtaa mut ainaki tiesin mun auton heikkoudet.
Mut ehkä mun uudesta autosta tulee kans ihan kelpo kaveri.

Ja oleskelulupaa haetaan perhesyiden takia, joten vaihdoin blogin kategoriaan perhe.

Ja sano Mauri mulle tänään, että: "I have absolutely no idea why I love you so much. You are so ridiculous and stupid."

Muistaakseni valitin et haluisin mieluummin vaan sytyttää meiän tiskialtaan tuleen ku tiskata. Ja kumpa tää koko talo syttyis tuleen ni eipä tarttis tavaroitten myyntiäkää miettiä ja kalleimmat elektroniikat ja tavarat menis matkavakuutuksessa et olispa helppoa.

Ainiin meinasin unohtaa! Maurin iskä on ihan superinnoissaan ku muutetaan Suomeen ja on jo päättäny et tulee tammi- helmikuun vaihteessa meille vierailulle! Ja ottaa ehkä Maurin vanhemman pikkuveljen Rafaelin mukaan.
Etukäteen on kaverit luvannu et mennään kattoo kimpassa lätkää ja ennakkoon on luistimiaki jo luvattu lainaa, että pääsee kokeilemaan luistelua!

Puhuin kans mun tädin kanssa, että niitten talviasuttavalle mökille olis niin siistiä mennä porukalla viikonlopuks.
Miettikää nyt jos on kylmä ja järvi jäätyny ja ihan lumessa. Kyllä on siinä brasilialaisille eksotiikkaa.

Ja sit kaikki pulkkamäet ja vaara et kuolee ku kävelee liukkaalla kadulla. Ai että.

9 kommenttia:

 1. AAAaaaaaHhhhaaaahhhaaa, toi lfestyle-trendimuijan ja kodin kuvaus oli taas jotain UPEAA!!! Meni oikein ihan viimeistà pilkunviilausta myòten!
  Sun pitàisi aloittaa ihan uusi blogisuunta, jolle olisi varmaan muitakin tulijoita: Paluumuuttajat Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!

   En tiedä oonko ihan paluumuuttaja parhaasta päästä, ku tuntu et vastahan mä lähin :D mutta ehdottomasti hyvä kategoria. Niitäkin tyyppejä on reippaasti Suomessa.

   Poista
 2. Kahvakuula on niin sun juttu. Tuut joskus testaamaan mun kanssa, tai sitten neuvon sulle yhden hyvän mestan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kuulostaa hyvältä!
   Maurin laitan varmaan kehäkarhuihin.

   Oon mä ennenkin kahvakuulaillu ja se oli mukavaa. Jokapaikkaan sattu seuraavana päivänä.

   Poista
 3. Voi Ronja, sä oot niin hauska 😂😂
  Mun blogi oli aluksi juurikin Lifestylessä siellä blogit palvelussa mut sit alko ärsyttää ne kaikki huulipuna-päivänasu-mitä söin tänään - postaukset. Siirryin matkailuun. Toi perhe kuulostaa hyvältä, mut siellä kaikki muut on varmaan jotain mammabloggareita.. Siellä pitäisi olla joku kategoria ku Elämä. Liittyisin heti.

  VastaaPoista
 4. No äläpä.

  Jep täynnä äitibloggareita.

  Mä mietin et sellanen kategoria ku tosi elämää olis hyvä, mut sit muistin et sellanen lehti on olemassa ja sen kaikki kirjoitukset on tyyliin: Miten selvisin masennuksesta tai Kun nainen lyö tai kun lapsi kuolee tai kun mikään ei kiinnosta :D et olisko se sit sellanen masentava selviytyjien kategoria ja aina tulis vaan pahamieli ku niitä lukee :D

  Mut katotaan mihin kategoriaan tää meidän pieni perhe-eläminen loppupeleissä päätyy :D

  VastaaPoista
 5. Älä vaan ikinä lakkaa kirjoittamasta, tuotahan se useimpien elämä on, kun unohdetaan rajaus niin aiheista kuin kuvistakin. Mukava lukea ihan rehellistä tekstiä. Oliskohan sun kategoria Elämää ulkomaalaisen kanssa? Sehän jatkuisi missä vaan. Sitäpaitsi: kerran ulkosuomalainen, aina ulkosuomalainen. Olen myös kuullut että kerran paluumuuttaja, aina paluumuuttaja, vaikka asuisi kuinka kauan Suomessa. Niin paljon ulkomailla asuminen ihmistä muuttaa. Ihan vaan varoituksena paluumuuttoon: ota selvää kaikesta paperisodasta etukäteen, jos aiotte viipyä pitempään kuin 3kk Suomessa ettekä ole naimisissa. Liity Paluumuuttajat-fb ryhmään ja klikkaa tiedostoja, siellä on muistio paluumuuttajille. Tosi hyvä varsinkin ulkomaalaista puolisoa ajatellen. Voit jo nyt selvitellä papereita yms joita tarvitsette. Ryhmässä on paljon muitakin joilla on ulkkis puoliso ja SAA valittaa kaikesta! Myös siitä, ettei sopeudukaan takaisin Suomeen ja on koko ajan ikävä jonnekin. Se on varmaan ulkosuomalaisuuden hinta. P.S. Jos nopsaa lähdette, Suomessa on vielä lunta ; )

  VastaaPoista
 6. Hahaa, tää vaan on niin hyvää viihdykettä tää sun blogi :D

  VastaaPoista

Lähetä nyt edes vaikka terveisiä! :)